50-килограмова женица преби 120-килограмова мутра!

Невен ЮлияновВ резултат на побоя мъжагата се намира в болница.

Мъжът, който беше зверски пребит от три пъто по-дребна от него жена, се оказа известен състезател по канадска борба. Невен Юлиянов, на 37 години, е сред най-титулованите ни представители в този спорт. 120-килограможият Невен притежава завидна осанка и мускули, които биха респектирали дори и състезател в бокс тежка категория. Това обаче не го спасило от гнева на дребната 49-годишна женица, чийто златен синджир се опитал да отмъкне.

Припомняме ви, че в четвъртък мъжагата опитал да задигне 25-грамовото бижу като го откъсне от врата на собственичката му. При опита си да избяга обаче Невен е повален от намиращ се наблизо полицай, а дотичалата през това време потърпевша бургазлийка започнала да го млати яко.

В резултат на побоя, злополучният крадец се намира за лечение в болницата в Бургас. По неофициални данни Невен от няколко месеца е без работа и се препитавал с дребни кражби. Пишман крадецът е криминално проявен. Само за сравнение, жертвата на крадеца тежи не повече от 50 килограма, съобщават очевидци на трагикомичната случка.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *