5 начина да се предпазим от черна магия

5 начинаЧесто пъти не е нужно да се правят специални заклинания за черна магия, за да ви застигнат нещастия – достатъчна и е и негативната енергия и мисли, които се изпращат към вас.

Вижте как можете да се предпазите:

  1. Подсилете духовния си щит

Преди по-малко от десетилетие хората, практикуващи черна магия, бяха изолирани в определени региони на Хаити, Африка и Луизиана. Днес черната магия е на ниво епидемия. Всеки, който ви завижда може да намери начин да ви приложи черна магия. Ако духовният ви щит не е достатъчно силен, то вие сте податливи на негативни мисли и енергии, както и на черна магия. За да се предпазите, трябва редовно да пречиствате аурата, чакрите, съзнанието и средата около себе си. Прочиствайте ума си с медитация и енергийни практики като Рейки. Това ще ви помогне за пречистване на чекрите и аурата. Поддържайте в съзнанието си идеята, че вашият енергиен щит е силен.

  1. Използвайте морска сол

Солта е минерал от Земята и от векове е известна със своите лечебни свойства. Солта може да премахва вредните микроорганизми от гниещото месо и е чудесно средство за защита от черна магия. За целта е нужно само да разпръснете морска сол на границата на дома си. Сложете малка купичка с кристал и морска сол на бюрото си, кристалът ще очертае границите на вашето поле за защита.

  1. Научете повече за Закона за привличането

Мислите реализират събитията в живота ни. Негативната енергия и черната магия означават, че някой е фокусирал негативните си мисли върху вас. Вие само трябва да се фокусирате върху положителните мисли и неща, които се случват в живота ви. Колкото повече знаете за Закона за привличането и се научите да го прилагате, толкова по-лесно ще е предпазването от черна магия.

  1. Сдобийте се с амулет

Амулетите са предмети, които отблъскват негативната енергия и могат да са толкова малки, че да се носят в джоба или като бижу. Могат също така да бъдат част от интериора на вашия дом или офис. Амулетът може да бъде религиозно изображение, скъпоценни камъни, билки. Най-важното условие е да имате вяра в действието на амулета.

  1. Смейте й се!

Черната магия не е шега работа, но в някой случаи трябва да се възприема точно така. Давайте, смейте й се! Смехът съдържа мощна енергия, която е противоположна на черната магия. Когато енергията на смеха се с срещне с тази на черната магия, тя изчезва. Помнете, че вие сте творци на живота си, за това изсмейте се в лицето на черната магия и продължавайте напред!

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *