Ще паднете от смях! Тази “гимнастичка” побърка всички с изпълнението си (ВИДЕО)

ГимнастичкаФеновете полудяха по акробатичното изпълнение на “дамата в розово”.

Едно клипче е на път да побърка онлайн потребителите. И този път не става въпрос за поредното “случайно” изпуснато видео на някоя известна личност, целяща да си направи евтина реклама. Въпросното клипче е заснето пред публика на състезание по лека атлетика.

Както си тече надпреварата пред публиката излиза облечена в розово “гимнастичка”, която да изпълни номера си на два успоредни лоста. Зрителите в залата, които са по-близо до арената шокирани забелязват, че въпросната “акробатка” има… мустаци! И то доста солидни. Докато се усетят какво с случва обаче, “състезателката” се мята на лостовете и започва да изпълнява комбинации от упражнения, които буквално разреваха залата от смях.

Някои от тях обаче си изглеждат откровено болезнени и накараха всички да изтръпнат. Естествено, “дамата” с мустаците на сцената изобщо не е жена, а мъж, нает от организаторите на състезанието, за да разведри атмосферата в залата между напрегнатите етапи на надпреварата. Задача, с която той се справя повече от успешно, ако се съди по хилядите коментари в онлайн пространството.

Клипчето, което събра стотици хиляди гледания в сайтовете за видео споделяне, за нула време се превърна в любимо на форумци. Които споделят, че отдавна не са се смели така.

Вижте и вие изпълнението на обявената за най-сексапилна “гимнастичка”!

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *