Щерката на Глория просълзи феновете с детски снимки

Симона ЗагороваУникални снимки на Симона Загорова от първите й години умилиха мрежата. Чаровната дъщеря на Глория изглежда истинска кукла като малка. Талантливата певица сподели фотоси от времето, когато е била на не повече от 2-3 години. И буквално просълзи феновете и приятелите си.

„Каква кукла си била само“, „Красавица“, „Истински бонбон“, „Хубавица“, „Сладур“, радват се от сърце близки и приятели на Симона Загорова, пишат от kliuki.net. И с усмивка си спомнят времето, когато си е играла на детската площадка и е тичала из парка с приятели.

Приятелят на Симона Симеон Данев също не подмина безразличен, снимката. Той изрази очарованието си от сладкото фото и за пореден път призна на любимата си колко я обича. Милият жест трогна не само приятелите, но и почитателите на Симона, които от сърце се радват за новооткритото й щастие. Младата изпълнителка премина през доста бурни тийнейджърски неволи, докато открие любовта.

Детските снимки на Симона Загорова развълнуваха и феновете на Глория, които още помнят пухкавото момиченце с розови бузки, което понякога придружаваше певицата на концерти из страната. С времето обаче чаровницата се отърси от детската си пухкавост и се превърна в красива млада дама, която обаче системно злоупотребява и излишно се състарява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *