ШОУ в интернет! Чевените си правят БСПbook!

БСПbookСоциалната мрежа на управляващите ще имитира Фейсбук

Поредната безумна хрумка на управляващите излезе наяве тази сутрин. Този път обаче вместо да вбесят и без това недоволните граждани, от Коалиция за България успяха да ги разсмеят от сърце. Оказа се, че червените ще направят пълна промяна на партийния си сайт от септември месец.

Уебсайтът не само, че ще претърпи тотален редизайн ами ще функционира по съвсем различен начин. Платформата ще бъде… новият Фейсбук! Няма шега, няма измама, от БСП са решили да направят сайта си по подобие на социалната мрежа Фейсбук. В него потребителите ще могат да си правят профил със снимки и чрез него ще публикуват мненията си по важни политически въпроси и ще се включват в различни дискусии, предават от “Стандарт”. Любопитното е, че в новата мрежа ще могат да се включат както привърженици на червените, така и хора, които не са част от партията.

Потребителите, които нямат партийна книжка обаче ще бъдат с ограничени права и гласът им няма да се зачита при вземането на решения. Те ще имат право единствено да участват в дискусии. Чрез новата си интернет платформа социалистите смятат да направят пълен списък на привържениците си в страната.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *