ШОУ! Бисери от речника на Станчето Златева!!!

Станка ЗлатеваСпортистката говори с езика на момиче от улицата.

Станка Златева може да е шампионка на тепиха, но иначе има речник на момиче от улицата. Не е трудно да се установи това, ако следим изцепките й в Къщата на ВИП Брадър, в която спортистката често блести със своите неповторими словесни бисери.

Наскоро дразнителят в Къщата Пламен подразни спортистката с изказването си, че само той е богат и истински ВИП сред съквартирантите. „Парите можеш да си ги завреш отзад, Смешко!” – изригна срещу него Станка Златева.

На номинациите преди седмица цапнатата в устата боркиня напсува в ефир, без притеснение, че думите не могат да бъдат цензурирани от Биг Брадър, тъй като предаването в тази си част е на живо.

„Аз съм невежа, аз съм от пичка си майна…” – призна без свян Станка.

Седмица по-рано, при посрещането на Черната Златка в Къщата, простодушната спортистка непринудено я посрещна с думите: „Златке, ти си била голям кон, ма!” Димитрова се направи, че не е чула това подмятане, макар езикът на плеймейтката да не е по-различен.

В аналите на шоуто ще остане и великото прозрение на Станка: „Днес всеки се такова, без да знае що се такова” – реплика, която звучи като крилата фраза, полетяла от улицата на някой краен квартал, пишат от kliuki.ws.

3 коментара по “ШОУ! Бисери от речника на Станчето Златева!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *