Шок! Смес от червена мухоморка убива раковите клетки?!

Етикети: , , ,

червена мухоморкаТази странна, опасна, но и също толкова любопитна новина разкриха колегите от chudesa.net. Оказва се, че една от най-силно отровните гъби у нас- червената мухоморка, има свойството да убива раковите клетки в човешкия организъм. Всъщност, гъбата се използва изключително много в Алтайската медицина, като условието за нея е ДА СЕ ОБРАБОТВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ СПЕЦИАЛИСТ! Ние също Ви съветваме да не си правите експерименти у дома!

Като цяло, обаче, приготвянето на отварата от отровната гъба, която убива туморни образования, се приготвя по изключително лесен начин. В Алтайската медицина специалистите я приготвят като отрязват шапчиците на гъбата и ги нареждат една върху друга в стъклен буркан. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бурканът се затваря с ПЛАСТМАСОВ КАПАК и се заравя на около метър под земята за 3-4 дни, за да не му влияят атмосферни влияния. На последния ден бурканът се отваря, а гъбите трябва да са се превърнали в смес, която се прецежда няколко пъти през марля и може да се разреди със спирт, като съотношението е 1 част спирт към 4 части от тъмнокафявата смес. Течността се приема на капки всеки ден, като се започне от една капка дневно, а течността се съхранява в хладилник!

До колко течността наистина умее да лекува туморни образования, за сега учените не са установили и изследвали. ИМЕННО ЗА ТОВА ПРИГОТВЯНЕТО НА СМЕСТА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО И НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *