ШОК! Продават сандвичи с „трева” до езикова гимназия

сандвичи с „трева”Ако искаш да се почерпиш с „трева” за закуска, ти трябват 12.50 и парола „Един голям”.

Сандвичи с „трева” закусвали учениците от култовата езикова гимназия в Ловеч.

Служители на МВР удариха ключа на заведение за бързо хранене недалеч от училище „Екзарх Йосиф I“ в Града на люляците. Причината е колкото атрактивна, толкова и страшна за родителите на гимназистите. Закусвалнята предлагала марихуана, наред с традиционните стоки за подобно заведение, предават от razkritia.com

За да се доберат до сандвич с „екстра” трябвало не само да си приготвят 12,50 лв, но и да знаят паролата. За да получат пликче с трева в закуската, просто трябвало да кажат: „Един голям сандвич“. Иначе дюнер без „гарнитура” струвал само 2,50 лв.

Полицията арестувала още в четвъртък сутринта работещите там Ивелин, (на 22 год.) и дясната му ръка Мартин (на 24 год.). При обиск им са открити общо десет грама трева. Задържани са за 24 часа.

Първият собственик на закусвалнята бил студентът Иван И. Преди се друсал редовно, но вече зарязал тревата, твърдят познатите му. След това работата поел Ивелин.

Учениците наистина се оказаха много запознати и компетентни. Твърдят, че там постоянно мирише на трева и всички знаели какви допълнителни „екстри” предлага закусвалнята от първия ден.

Гимназистите – редовни клиенти редовно се смесвали с „обикновените” пушачи – съвсем необезпокоявани. Останалите училища в града също знаели какво предлага необикновената закусвалня и редовно идвали в междучасието.

Освен родителите, доволни останали и конкурентите на задържаните. „Пет класа от Езиковата дойдоха, след като им затвориха павилиона!“, доволно съобщила собственичката на друга закусвалня.

В Ловешката езикова гимназия учителите от близо година подозират учениците си, че са постоянно на „трева”. Постоянно били в повишено настроение и се побърквали от смях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *