ШОК! Лияна жертва на турски ритуал?! Рязали й косата заради изневяра

ЛиянаТова свидетелстват запознати със скандалната история на певицата.

От седмици наред Лияна не спира да разплаква съквартирантите си със своите драматични излияния, че чак дотегна на зрителите…

Фриволната чалга звезда сътвори страшен цирк, когато всички участваха в мисията с кълцането на косите. Лияна се тръшна и не даде да й пипат гривата, а по-късно сподели, че всъщност е преживяла нещо кошмарно. Такава била причината, според нея, да не допусне да падне почти никакъв косъм от главата й сега.

После Коцето се изпусна при Венета Райкова в „Горещо”, че жени са замесени в деянието, но не даде повече подробности.

А снощи Иво имаше мисия да изкопчи, колкото се може повече от миналото на Лияна. Тя призна, че дами са в основата на тежката й травма от нейната 17-годишнина. Тогава тя е била с първото си гадже по прякор Фалконети, който е убит пред очите й по-късно и е бил замесен със силови групировки.

Изглежда, че Лияна му е изневерила. Поне така твърдят добре осведомени със ситуацията. Затова той пратил женска банда, която да й отреже за наказание косата. Унижението за изпълнителката е било пълно, което тя и до днес не може да преглътне. Излиза, че Лияна си е доста палава от малка и рядко е била отдадена на връзките си.

Както знаем, тя завъртя главата на Благой Георгиев, въпреки че уж имаше отношения с кюрда Махмуд. Наскоро се оправда, казвайки, че по същото време били разделени, ама никой не й повярва… Турският ритуал го помни и до този момент, затова Лияна така се разстрои, когато поискаха да й отрежат косата във ”ВИП Брадър”.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *