ШОК! Жена излезе от гроба без глава! (ВИДЕО)

ШОКДух на една убийца витае на гробище в Охайо и прави ужасни неща с минувачите.

Жителите на Охайо /САЩ/ имат всички основания да треперят нощем, когато минават край местното гробище. Тогава обикновено се появява жена без глава. Това е Мери Стокъм, която е мъртва от много години. Нейният призрак обаче все още е сред живите.

Мери е обезглавена от държавната власт, след като избива 6 от 9-те си деца. Първото е убито от втория и съпруг, заради което той също е обезглавен. В последствие обаче Стокъм започва да отмъщава за смъртта на мъжа, хвърляйки вината върху децата си. Тя отровила 6 от тях, преди да се разбере, че го прави. Веднага е осъдена на смърт и обезглавена.

Историята обаче не свършва дотук. Тя продължава и до днес. Духът на Мери Стокъм витае из гробището на Охайо в търсене на главата си. Това много често се случва при лошите духове. Те отказват да приемат телесната смърт и остават на земята. За жалост, Мери вреди и на днешните жители на Охайо, тъй като се случват доста катастрофи около гробището. Видът на обезглавен дух може да шокира всекиго. Вижте кадри от зловещото гробище и гроба на Мери Стокъм, пишат от chudesa.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *