ШОК! Биляна Йотовска ужаси феновете си с това ФОТО!

Биляна ЙотовскаТози път моделката стигна дъното!

Биляна Йотовска за пореден път взриви мрежата със своя снимка, но този път гледката е наистина скандална.

Упоритата моделка пусна свое фото, на което показва добре оформения си корем, на който ясно изпъкват бруталните плочки. Йотовска е толкова слаба и с тези плочки тотално съсипа корема си.

Феновете и почитателите на Биляна Йотовска останаха като тряснати когато видяха бруталното фото, на което моделката позира и показва коремчето си. Много от хората се възмущават от прекалено мускулестото и оформено тяло на Биляна и определено загубиха симпатиите си към нея. Биляна тотално се прости с женственото си тяло и придоби изцяло грубо излъчване. Вместо да впечатли аудитоията с отлично оформените си плочки по корема, Йотовска направи точно обратното… Вълна от гневни мнения и коментари взриви интернет пространството и хората не останаха безразлични към това, което Биляна им предложи.

“Билянче, спри се вече, корема ти придоби ужасяващ вид!”, Мила, само се загрозяваш с тези тренировки!”, възмущават се шокирани фенки във виртуала. С това фото моделката Биляна Йотовска определено отблъсна почитателите си, а Вие какво ще кажете!?

Източник: kliuki.ws

10 коментара по “ШОК! Биляна Йотовска ужаси феновете си с това ФОТО!

  1. По глупаво нещо не бях чел…загрозила се била с тренировки…затова на повечето момичета корема им върви няколко дена пред тях…с извинение за грубия тон. Нали осъзнавате че пресата изглежда така докато е стегната,а като се отпусне корема и изглежда уникално? Тъжна статия :/

  2. еееееее колко сте простииии,какъв е тоя тъп коментар за момичето,погледнете какви свине и торби се разхождат по умиците,после говорете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *