Човек на Бареков сред провокаторите на срещата с Вивиан Рединг! (ФОТО)

ПетнотоНа срещата между еврокомисар Вивиан Рединг и протестиращите срещу кабинета на “Орешарски” изведнъж се появиха провокатори, които да внасят смут на протеста.

В залата на Централния военен клуб в София се проведе среща между еврокомисар Вивиан Рединг и гражданите, протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски. Изведнъж сред мирните демонстранти плъзнаха провокатори, сред които и добре познатия на полицията Бисер Миланов, известен повече като Боби Петното. Същият има седем присъди и неколкократно е привикван от органите на реда за това, че буди размирици сред мирно протестиращите граждани. Петното е човек на Николай Бареков, както бе разобличен в различни записи как „журналистът” му плаща на него и хората му, за да внасят смут сред демонстрантите.

По същия начин и на днешната среща с еврокомисар Вивиан Рединг изведнъж се появи отново добре познатата мутра на Боби Петното, заедно с няколко здравеняци около него. Провокаторите се бяха пръснали из тълпата, но благодарение на сигналите от страна на будните граждани, полицията успя да изведе 30-ина души, правейки им проверка на документите за самоличност.

Източник: razkritia.com

4 коментара по “Човек на Бареков сред провокаторите на срещата с Вивиан Рединг! (ФОТО)

  1. А бе не разбрахте ли, че Петното е човек на Цветанов и Борисов? Стига сте писали глупости, какво намесвате Бареков, който няма никаква изгода от подобни манипулации? Явно е, че ГЕРБ отново искат да захапят кокала и то го искат повече от всичко, готови са дори да пролеят кръв, за да се докопат до властта

  2. Еййй пак се затъжихте за Бареков и си изсмуквате от пръстите всевъзможни щуротии, къде видяхте Бареков в цялата история не ми е ясно, какви доказателства имате, че това хулиганче работи за него?

  3. Не виждам никаква провокация! Това Петно е май само едно магаре, което търси публика за изява на магариите си. Чудесно, радвайте го, като му ръкопляскате….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *