Черната Златка с нова придобивка

Етикети: , , ,

Черната ЗлаткаЧерната Златка не се забави да се похвали с най-новата си придобивка

Черната Златка се похвали на приятелите си в мрежата с най-новата си луксозна придобивка в своя гардероб. Плеймейтката побърза да сподели радостта си от последния подарък, който нейният любим Миро й подари.
Злати получи от своя любим скъпо палто за зимата. Марковата дреха струва цели 5 000 лв.

Палтото е актуалния за този сезон цвят тъмно синьо. Любимият на Злати решил да я изненада приятно. Най-новото попълнение в гардероба й е закупено от един от най-скъпите бутици за дамска мода в столицата.

Както винаги, Черната Златка побърза да се похвали с новата си придобивка. Плеймейтката публикува в профила си във Фейсбук снимка на палтото и коментарите не закъсняха. Приятелите на Злати не спират да я засипват с комплименти относно това колко добре й стои палтото.

За никого не е тайна, че Черната Златка е почитателка на скъпите дрехи и след всяко свое ново попълнение в гардероба си бърза да се похвали в мрежата.
От известно време плеймейтката демонстрира висок стандарт на живот. Това става ясно от фотосите, които публикува в профила си във Фейсбук.
Златка Димитрова не пропуска възможност да се похвали и с почивките си в страната и чужбина, които са се превърнали в ежедневие за нея.
Преди няколко месеца Злати преживя голяма трагедия. Тя загуби неродения си син. Нещастието се случи месец преди датата на термина й.
Злати очакваше с трепет появата на детето си на бял свят. Тя прекара лятото край морския бряг заедно с майка си. Родителката на племейтката е собственик на малко заведение, намиращо се в къмпинг „Каваците“.
Месеци преди да се случи трагедията със сина на Черната Златка, тя загуби баща си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *