ЧЕЗ извади на светло договора си с България

ПротестиращиТекстът е достъпен за всички, които желаят да се запознаят с клаузите в него.

ЧЕЗ публикува линк към договора си с България за приватизация. ОТ ЕРП-то заявиха, че договорът за приватизация на електроразпределителните дружества в Западна България, подписан на 19.11.2004 г. от Агенцията за приватизация като представител на Република България и CEZ а.s., е публично оповестен от м. юли 2005 г. Договорът е достъпен за всички, които желаят да се запознаят с клаузите в него, на: http://www.secinfo.com/dsvrz.zFk.d.htm ( „Share Privatization Sale Agreement“ ).

От ЧЕЗ декларират, че е изпълнила всички свои задължения по този приватизационен договор. Доказателства за изпълнението на предвидените ангажименти по приватизационния договор можели да бъдат намерени на сайта на Агенцията за приватизация: http://www.priv.government.bg/, публичен регистър, следприватизационен контрол.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “ЧЕЗ извади на светло договора си с България

  1. абе аиде стига вече са ни лъгали стига толкова . народа си каза своето и еон и чез и мес и всичко що е монопол вън от тая държава !!!!

  2. Късно е боклуци,махайте си се в чехия,а колко ли пари(от наште сметки)са платили на външния си министър,та той чак с политически натиск заплашва.вън сган крадлива и продажна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *