Цветелина Грахич заби ново гадже! (ФОТО)

Цветелина Грахич заби ново гаджеЦветелина Грахич е лудо влюбена и щастливецът със сигурност не е баскитаристът на Слави – Годжи.

Досега беквокалистката на Слави Трифонов пазеше в тайна факта, че си има гадже. Нещо повече – тя се опитваше да заблуди медиите, че има вземане-даване с Годжи, като подаваше лъжлива информация на медиите под формата на коментари от анонимни източници, предават от kliuki.net.

От фотосът е видно – Цветелина Грахич е лудо влюбена и щастливецът със сигурност не е баскитаристът. Кое е момчето от снимките, засега остава мистерия.

Сигурно е обаче, че Цветелина Грахич има връзка с него и това личи и от коментарите на нейни приятели под снимките: „Браво, страхотна двойка сте“, „Много си отивате“, „Еее, Цвети, най-накрая се престраши да го покажеш“.

Защо Цветелина Грахич пазеше в тайна гаджето си досега, не е ясно. Жълтите медии я свързваха с кого ли не от екипа на „Шоуто на Слави“. Според слуховете босненката е минала през половината Ку-ку бенд, като дори в определен период топлела леглото и на шефа си Слави Трифонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *