Цветанов: Предстоящите избори трябва да бъдат деветата поредна победа за ГЕРБ

ГЕРБПредстоящите избори трябва да бъдат деветата поредна победа за ГЕРБ, защото България се нуждае от стабилност, а тя може да бъде осигурена само от ГЕРБ.  Това заяви заместник- председателят и председател на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на листата от кандидати за народни представители в Перник.  Той посочи, че всички българи трябва да отидат и да гласуват, като по този начин се противопоставят на всички безобразия, които извърши предишното правителство.

„Преди година и два месеца нашите политически опоненти обещаваха 250 000 нови работни места. Това така и не се случи. За сметка на това има нови 40 000 безработни. Увеличена е младежката безработица. Не е възможно да бъдат реализирани средствата и от новия финансов програмен период 2014-2020, защото правителството на Орешарски не подписа споразумението с Европейската комисия“, подчерта Цветан Цветанов. Цветанов призова за висока избирателна активност, с която да заявим ясна позиция, че България трябва да се върне отново в правилния път -този на развитието и икономическия растеж.  Той бе категоричен, че ГЕРБ трябва да получи мнозинство в следващия парламент, защото няма намерение да се коалира нито с ДПС, нито с БСП. „Искаме силно дясно-центристко управление с министър председател Бойко Борисов“, категоричен беше зам.-председателят на ГЕРБ.

„Ние ще работим за европейското бъдеще на страната ни. Нашият отбор се състои от доказани професионалисти и хора, които могат да се справят предизвикателствата, които стоят пред нас. Глас увайте за стабилна България с номер 9 в бюлетината“, призова водачът на листата на ГЕРБ в Перник и Областен координатор на партията Вяра Церовска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *