ХРИСТО ИВАНОВ СРЕЩУ АТАНАС АТАНАСОВ: НЯМА ДА ВЛИЗАМЕ В КОАЛИЦИИ С БСП, ДПС И ГЕРБ

Ivanov Atanasov

Ние имаме списък с големи национални задачи, каза той

„Демократична България“ няма да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС. Това заяви Христо Иванов, съпредседател на ДБ пред Би Ти Ви в сряда.

Думите му са по повод коментара на другия съпредседател на дясното обединение – Атанас Атанасов, който каза, че са възможни преговори с БСП, ако лявата формация подкрепи програмата на „Демократична България“.

„Ние имаме списък с големи национални задачи, които трябва да бъдат изпълнени, а много неща, към които се стремим, изискват конституционно мнозинство“, каза още Иванов.

„Длъжни сме да дадем не просто констатации колко е трудно и каква е корупцията, трябва да дадем път, за да могат българските граждани да се надяват, че България може да се освободи от епохата „Борисов“, епохата на омертата и корупцията. В името на това ние ще се обърнем към всеки народен представител“, обясни той.

Припомняме, че вчера лидерът на социалистите Корнелия Нинова покани политически формации и неправителствени организации за разговори, за да направят общ фронт за честни избори и за паралелно на ЦИК преброяване на резултата от парламентарния вот на 4 април. Засега твърд отказ от тези разговори направи Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *