Ходжа: Злонамерени правят магии с великденски червени яйца

Ходжа Исмаил Врачов от село Краище Злонамерени правят магии, като зареждат червените великденски яйца с негативна енергия и после ги даряват на своите жертви, алармира Ходжа Исмаил от село Краище.

Опасна мода се шири из нашите географски ширини, сподели Ходжа Исмаил от село Краище, община Белица. Той разкри как злонамерени нашенци си поръчват магии, като зареждат червените великденски яйца с негативна енергия и после ги даряват на своите жертви, разкри ходжата в интервю за Българската национална телевизия, предават от chudesa.net.

Той предупреди, че е опасно да се вземат великденски червени яйца, тъй като не се знае с какви помисли се дават те. Понякога, дори и хората да не желаят злото, ако в момента енергията им е заредена отрицателно, те ще предадат чрез яйцата лошото на получателите им.

Ходжа Исмаил посочи още, че има хора, които изпитват страх от Бога, но има и такива, които в нищо не вярват, а именно те са опасни, тъй като те правят лошо на околните. Понякога, когато човек е засегнат от магия, той физически изглежда здрав, за лекарите може да е в отлично състояние, но той започва да се чувства отпаднал, да му е зле. В такъв случаите традиционната медицина не може да помогне.

Сред магиите, в които най-често се използват яйца, са тези за безплодие, да бъдат застигнати от болести или да не могат да открият своята сродна душа и половинка в живота си, да са самотни цял живот.

Ходжа Исмаил Врачов от село Краище е много известен по своя край. Към него за помощ се обръщат и мюсюлмани, и християни. Той чете молитви за здраве, за пречистване от лоши енергии, разваля магии.

В своето послание към българите, Ходжа Исмаил посочва, че който прави зло на другите, трябва да е убеден, че Господ ще му даде заслуженото. А щом си посегнал да направиш магия, Бог няма да те дари с хубав и лек живот. Тези, които даряват великденски червени яйца с добро, ще бъдат възнаградени от Бог, завършва ходжата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *