Фекално цунами помете Рио де Жанейро (ВИДЕО)

Фекално цунамиИстинско цунами от фекалии помете по пътя си автомобили, нестабилни постройки и редица отпадъци.

Гнусната случка се разигра бразилския град Рио де Жанейро.

Фекалното цунами е възникнало вследствие на пробив на една от канализационните тръби в квартал “Кампо Гранде”. Най-лошото в цялата тази ситуация е, че помията, която се е изляла от тръбите е ранила десетки хора, предаде Франс прес позовавайки се на информация, предоставена им от огнеборските екипи.

Телевизия “Глобо нюз” излъчи кадри от мястото на събитието. От видеото се вижда как се излива огромен фонтан, който се издига от спуканата тръба и образува приливна вълна, която помита всичко по пътя си.

Медията отбеляза, че екипите огнеборци, които са на мястото спасяват жителите на засегнатия квартал с помощта на надуваеми лодки.

От местната компания за водоснабдяване и канализация “Седрела” потвърдиха за възникналия инцидент.

Заради спуканата тръба, целият квартал е потънал в тъма, тъй като е прекъснато електрозахранването. На този етап няма информация кога ще бъде възстановено отново. Не се съобщава и точният брой на пострадалите от фекалното цунами.

Не по-различна е и картинката по родното ни Черноморие, където всеки ден стотици тонове отпадъчни води се изсипват в морето. До момента обаче не е намерено никакво разрешение на този проблем.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *