Фейсбук за несъстоялия се опит за летене на поредния Костов чирак

Радан КъневLetiadhtata kozzila Erato: Не ми харесва статуса на Радан Кънев. Съжалявам. Прекалено много говори за Бойко Борисов, прекалено много престорена смелост, защото ние помним интервютата от преди 5 месеца, прекалено много детинска ирония, прекалено много самообиждане. От всичко разбрах, че е малък, че е джудженце, което се различава от другите джудженца по това, че няма да тича около ББ.

А аз не искам моят лидер да говори така за себе си, не искам да се цупи, не искам да иронизира. И искам да говори повече за ДПС, защото те ме тревожат повече. Искам да говори повече за платформата на ДСБ, за политическите и принципни различия и защо няма да се „навърта“ около Бойко Борисов. искам ясно да чувам постоянно по какво се различават ДСБ и ГЕРБ.

Изобщо, тази риторика е обидна за мен, като избирател на РБ.

Все още съм избирател на РБ, tough.

Веселина Седларска: Ето какво каза Радан на 01.08.2014:

„Ние променихме позицията по отношение на актуализацията на бюджета, защото числата ни убедиха. Бяхме категорично против досега заради аргументите, с които тя беше внесена в парламента – заради желанието на някой политически лидер. Това заяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев в предаването „Още от деня” на БНТ.“

Ето и един от мотивите му днес 04.08.2014, при подаване на оставката:

„4. РБ няма общо позициониране в предизборния и следизборен период и заявени общи цели на парламентарно поведение. Видимо е, че се търси арбитражът на външни фактори и се поемат самостоятелни ангажименти за предизборно и следизборно поведение. Кулминация на този процес беше директното поемане на ангажимент за подкрепа на актуализацията на бюджета на среща с Президента, преди провеждане на ИС, поставен впоследствие пред свършен факт.“

Георги Станков : Малката РъБеста патерица на Позитано се счупи.Голямата-Турска се клати, Капутовата се спука- останаха само верните цигани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *