Фейсбук: Бареков пак стана за посмешище!

БарековФейсбук: Парите, Бареков, по принцип са чудесно нещо. Но по-важно е да не се налага да обясняваш на сина си защо българите те наричат КАПУТ и ИБРИК.

Г-н Бареков, за Ваше съжаление, доста сте се надценил!

Вие не притежавате нито капацитета, нито културата да давате оценки за политическото ниво на президента Плевнелиев и бившия премиер Борисов.

В опита си да правите обръщение към Ердоган приличате на неуместен павиан, който си вее пишк*та срещу Луната…

Аз, като българин, се срамувам от глупостите Ви, срамувам се, че Вие също сте българин!

Да сте слуга на Делян Пеевски и Ахмед Доган си е Ваш личен избор, но пак повтарям – не се надценявайте!

Вие сте просто един елементарен изпълнител на поръчки срещу пари.

Вашите качества не се измерват в интелект и професионални умения, а в липса на морал и раболепие.

Парите, Бареков, по принцип са чудесно нещо.

Но по-важно от тях е да не се налага да обясняваш на сина си защо българите те наричат „капут“ и „ибрик“.

Ne!Novinite: След като вчера топ-журналистът и директор на TV7 и News7 Николай Бареков отправи видео-обръщение към турския премиер Реджеп Тайип Ердоган, в което го осъжда за насилието на Таксим и склонността да се заиграва с Плевнелиев и Борисов, стожерът на свободното слово обърна внимание и на Барак Обама.

Ето пълният текст на обръщението:

„Обръщам се в това видео като гражданин на страна, в която никога няма да има брак за хомосексуалните, няма да се продава марихуана в аптеките и няма да имаме двойник на Иван Костов за президент,

Уважаеми г-н Обама,

Не се водете по акъла на Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Зная, че миналата зима Ви бяха на гости, а след това започнахте като тях да подслушвате хората. Имайте срам! Имайте срам!

Зная за лошите Ви отношения с Путин, но мисля, че прекалявате и трябва да смекчите тона, за да не пристъпа там в Белия дом. Имам акредитация чрез CNN и лично ще се разправя с Вас и ще Ви питам защо така срещу Русия подхождате!

Следя Ви, Обама! Стегнете се, че тия номера, дето ни ги въртите тука със Сорос, хич няма да минават повече. Ще Ви изпратя едни приятели, делегация от Русе, да Ви контролират малко там, че се оляхте! И да проверят дали наистина сте илюминат, масон и рептил!

Искам да използвам това видео, за да се обърна и към канцлера на Германия Ангела Меркел. Госпожо Меркел, и с Вас ще се разправя лично, ако давате само на Гърция и Кипър, а на KLETA MAJKA BALGARIQ не давате!

Поздрави от мен, Николай Бареков, бъдещ министър-председател на България!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *