Учени откриха къде се намират Раят и Адът!

РайАмерикански астрономи откриха истинския Ад и Рай в необятното космическо пространство.

Душата на починалия човек може да отиде в Рая или в Ада, така твърди Библията и  други свещени писания на древните и настоящи народи.

Къде се намират Раят и Адът? Това е един от най-древните въпроси, за които отговорите са противоречиви, дори твърде неясни.

Според много хора Адът се намира дълбоко в недрата на Земята, а Раят е някъде в Небесата.

Къде е прекрасният Рай?

Според езотеристите Адът е на Земята, докато Раят е в Отвъдното.

Американски астрономи твърдят, че са открили истинския Ад и Рай в необятното космическо пространство, предават от chudesa.net.

Експертите попаднали на планетата Кеплер 78 Б, която се сравнява с преизподнята. Оказва се, че температурата, измерена на повърхността на тази планета надхвърля 3 000 градуса. Това небесно тяло се намира в съзвездието Лебед. Тя се върти около малка звезда, поради което годината й е с продължителност от едва 8 часа.

Друга планета, носеща името Корабни платна, е оприличена с Рая. Планетата носи астрономическото име HD 85512 B, която също се върти около свое малко по размери Слънце. Астрономите са установили, че там, като в истински Рай, климатичните условия отговарят на късче от земен курорт.

Наред с това, космическият Рай се движи по орбита, което още повече спомага за стабилизиране на климата, а условията на планетата се характеризират с умерена облачност.

Добрата новина за земляните е, че Раят се намира много по-близо до Земята. Планетата Корабни платна е разположена на 36 светлинни години, а Кеплер 78 Б, оприличена с Ада, е на цели 400 светлинни години от Земята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *