Ужас! Отвличат жителите на българско село за органи?!

Кметът на село КадиевоЖителите и кметът на селото са убедени, че в него става нещо страшно!

Пловдивското село Кадиево е обвито в странна слава. Разположеното на няколко километра от Пловдив, става известно с това, че от него безследно изчезват хора. Случаите вече са няколко, предават от razkritia.com. Да, това не е някаква шега. Просто истината е повече от печална. Според кмета на селото Стоян Чолаков, причината най-вероятно е в това, че изгубените хора се прибират от неизвестни извършители, за да им се вземат органите.

Които на черния пазар се тъгуват за стотици хиляди лева и някой богатее на гърба на нещастието на хората. Изгубените са предимно болни и възрастни мъже и жени, които най-често страдат от старческата болест деменция.

Преди повече от десетина дни 70-годишният Иван Костриков излиза от къщата си и до днес няма и следа от него. Той страда от старческата болест, която предизвиква загубване на паметта. И до ден-днешен не са открити никакви следи от възрастния мъж, нито пък останките му.

Затова управникът на селото, а и неговите съседи смятат, че мъжът е прибран от някой, за да му се извадят органите и после да се продадат. Подобна участ спохожда и друга тяхна съселянка. Жената също излиза от къщата си на 11 март и оттогава никой нищо не е чул за нея. Нито пък я е видял. Трети случай на изчезване на кадиевец навява на мисълта, че в цялата тази ситуация има нещо гнило. Хората се губят, но повече нито се откриват, нито има преки физически доказателства, че с тях се е случило най-лошото. Няма следа, няма и намерено тяло, твърдят жителите на село Кадиево.

Органите на полицията също не са открили следи за безследно изчезналите възрастни хора, които живеят и са се изгубили от пловдивското село Кадиево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *