Ужас!!! Дрога „Крокодил“ разяжда плътта (ФОТО)

КрокодилЖертви на дрогата „Крокодил” в Чикаго проговориха за ужасяващия ефект от разяждащия плътта наркотик. Той е близък до хероина и преди време бе популяризирана в Русия. Сега обаче започна да се разпространява мащабно и в САЩ.

Употребяващите наркотика са в шок от последиците. По кожата им се появяват петна, подобни на изгаряне от цигара. Първоначално излиза лилаво петно, а след 5-6 дни то се превръща в мехур, разказва 26-годишната Амбър Нейцел пред Ей Би Си Нюз.

Тя и сестра й Анджи – на 29 години, не крият, че са сред петимата пациенти на медицински център „Свети Йосиф“ в Илинойс, откъдето също не отричат за заболяването.
Самата Амбър спряла да се боде в краката преди малко повече от месец, защото започнала да получава черни петна навсякъде, споделя майката на момичетата Кимбърли Нейцел – също зависима от хероин.
Другата дъщеря – Анджи, е претърпяла спешна операция на краката миналата седмица и скоро е била изписана от болницата. Момичето страда от гангренна инфекция по всички крайници. То е уплашено до смърт и споделя, че не смее да излиза от дома си.
Доза „Крокодил” струва 8 долара на улицата. Съдържа микс от кодеин, газолин, разредител за боя и алкохол, може да доведе до абсцес или гангрена на кожата, правейки я да изглежда като крокодилска.

Възможно е докато дрогата разяжда плътта, на повърхността да се появят костите и мускулите. Хората, които ползват „крокодил“ са силно податливи на инфекции.
Майката на Амбър и Анджи, която е възстановяващ се наркоман, също е заразена след неволно инжектиране на наркотици през миналата година. Раните й били обработени хирургично, но тогава лекарите не знаели, че става дума за „крокодил“, а предположили, че се е заразила с мръсна игла.
И докато отделът за борба с наркотици на полицията в Оклахома разследва възможна връзка на дрогата със смъртта на двама души, семейство Нейцел призовава медиите да покажат техния случай като предупреждение за желаещите да пробват „Крокодил”. Те са силно мотивирани, тъй като и двете млади жени имат по три деца, за които са им отнети родителските права.

Ако не предприемат мерки и не спрат да се дрогират, те могат да умрат в рамките на една до три години, пишат от novini.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *