Ужас! Дете за малко не изяде САНДВИЧ С ЧЕРВЕЙ от “Макдоналдс”!

Етикети: , , , , , , , , ,

САНДВИЧ С ЧЕРВЕЙ Поредната ужасия, открита в сандвич на веригата за бързо хранене – “Макдоналдс”, предизвика мащабно разследване на компанията.

Не отдавна избухна скандал около качеството на храната, която се приготвя в така любимите сандвичи и други вкусотии на “Макдоналдс”. Веригата е страшно популярна по целия свят, а най-любима е на децата и ценителите на калоричната и мазна храна.

Преди време клиенти на веригата изригнаха в медиите, че месото, което се предлага в “Макдоналдс” има изключително съмнителен състав и вреди на здравето. Тогава фирмата се принуди да пусне снимачен екип в завода си, където се приготвят бургерите, за да се види ясно, че се правят от месо. По-късно избухна друг скандал, след като съвсем обикновен човек подложи на експеримент пържените картофки на веригата и показа, че дори след 60 дневен престои те не се развалят, не мухлясват и имат вид, като на току-що изпържени. Само че са се втвърдили. Сега обаче случаят предизвика бурна реакция из виртуала, тъй като дете едва не изяде червей, намиращ се в сандвича, закупен от “Макдоналдс”.

Майката на малката Емили разкри в социалната мрежа, че е закупила сандвич на дъщеря си от “Макдоналдс” по време на разходка и е изключително благодарна, че детето не е било гладно и не е искало да го изяде. Понеже не искала да го хвърля, Ники Сандърс решила да изяде сандвича. Когато си отхапала от него обаче останала повече от потресена, защото вътре в месото имало ЧЕРВЕЙ, предадоха колегите от razkritia.com! Жената веднага сигнализирала за откритата “находка” в сандвича си, а от веригата за бързо хранене ѝ отговорили, че страшно много съжаляват и, че не знаят как червеят е попаднал в бургера. Проба от него вече била изпратена за изследване, но за сега резултати няма. И въпреки че от “Макдналдс” поднесли извиненията си на цялото семейство на малката Емили, родителите на детето са категорични, че повече няма да накусят от храната им. И с право!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *