Ужас! Вижте какво ни пробутва Billa (ФОТО)

Фекалии се леят в близост до хранатаОказва се, че уверенията на големите хранителни вериги, че хранителните продукти, които предлагат преминават през сериозен контрол, са само думи, изпразнени от съдържание.

Жители на софийския квартал „Орландовци” са подали сигнал за гнусните и шокиращи условия, при които се съхраняват хранителните продукти в един от магазините на хранителната верига „Билла” в района.

Те алармират, че подобен начин на съхранение може да доведе до сериозни последствия като епидемия от различни заболявания.

Върху редица продукти от първа необходимост като хляб, мляко, зеленчуци, плодове и месо, буквално се леят фекалии.
Машините, с които търговската верига изпомпва фекалиите от сервизните помещения в магазина се намират буквално на метри от палетите с храните.

Често пъти в обсега на фекалиите попадат хлябът, кашоните с домати и краставици и какво ли още не.

Свидетели на ежедневното изпомпване с фекалии споделят с погнуса, че неведнъж са ставали свидетели на това как нечистотиите изтичат до касетките със зеленчуци и други хранителни продукти.
За капак на всичко боклукчийските кофи стоят само на няколко сантиметра от млякото и месото.
Не е изключено поради опасната близост с тези нечистотии да се стигне до заразяване с опасни бактерии, споделят жители от квартала.

Най-фрапиращото в този случай е, че множеството сигнали до здравните служби за извършване на проверка на хигиената в „Билла” остават като глас в пустиня.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *