Ужас! Вижте защо подпалиха колата на Генка Шикерова!

Генка Шикерова!Покушението срещу журналистката действително е с цел разчистване на сметки.

Автомобилът на водещата на сутрешния блок на бТВ Генка Шикерова действително е бил запален умишлено, с цел сплашване или разчистване на сметки с журналистката. Това съобщиха лично от медията в официално писмо по-рано днес. В него от телевизията остро осъждат вандалския акт и обявяват пълната си подкрепа за репортерката си. Именно в изявлението от бТВ разкриват, че и органите на реда са убедени, че става въпрос за умишлен палеж.

Според полицията, колата на Шикерова е била запалена, за да се сплаши водещата заради неудобна тема, която е разглеждала в ефира. Самата журналистка до момента отказва коментар за покушението срещу автомобила й. Шикерова не отговаря на мобилния си телефон и категорично не желае да превръща личния си проблем в медийна сензация.

Припомняме ви, че личният автомобил на водещата на сутрешния блок на бТВ беше подпален около 20.30 часа снощи пред дома й. Съседи са се опитали да се справят с огъня, но без успех. Колата на Шикерова е напълно изгоряла, а единствено намесата на пожарникарите е предотвратила разрастване на пожара.

Източник: razkritia.com

3 коментара по “Ужас! Вижте защо подпалиха колата на Генка Шикерова!

  1. Да я бяха поне набили -нея, нали за разчистване на СМЕТКИ СТАВА ДУМА, защо бастисаха колцата?
    Може би СМЕТКИТЕ СА ЗА ТОК (ОТ НАМАЛЕНИЯ….)?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *