Удари десетката! Росен Петров с новото си гадже!

Росен и КаринаНовата тръпка на водещия изглежда му пасва идеално, а освен това е доста привлекателна.

Тя вече е получила одобрението на колеги и приятели на Петров, който през последните месеци има сериозни проблеми със здравето. Докато зрителите редовно изпадаха в паника, а той се чудеше как да се справи с носа си, сега явно щастието му се усмихна и той се похвали с прекрасната си половинка.

Росен Петров направи „промоция” на връзката си в Руското посолство в столицата, където двамата отишли на прием, разказват очевидци, пише „24 часа”.

Те се запознали съвсем случайно в заведение и се заприказвали, а после любовта изведнъж се разгоряла. От дума на дума, ставало все по-ясно, че са хлътнали един по друг, а според Росен Петров всичко било толкова взаимно, че дори не се разбрало кой кого е свалил.

В момента Росен Петров и избраницата му Карина са заедно на почивка на морето. Брюнетката е от Шумен е с 20 години по-малка от телевизионера.

Това май няма да е никаква пречка те да се насладят на отношенията си, а Росен Петров вече обожавал чувството й за хумор. От малкото снимки, на които е видно с какво още Карина е очаровала Росен Петров, ще се уверите сами, че дамата е изключително магнетична.

Източник: kliuki.net

Карина на Росен ПетровНовото гадже на Росен Петров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *