Три BG своднички обвинени за скъпоплатен разврат (ВИДЕО)

Стоян Стоянов - ЗлатнияСпециализираната прокуратура повдигна обвинения срещу трима участници в организирана престъпна група, създадена с цел набиране на жени за развратни действия, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Участниците в групата са задържани на 18 април 2013 г. при специализирана операция на ГДБОП под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.Обвинения са повдигнати на: Вера Дзънгова, ръководител на групата, Галена Георгиева и Теодора Янкова, участници в групата. Според събраните до момента доказателства групата е действала поне от края на лятото на 2012 г. Участниците са набирали жени за високо платени сексуални услуги, като цените са варирали от 600 до 1200 лева на час.

Набирането на момичетата е ставало доброволно, като те са били осигурявани по заведения и хотели в страната. Групата не е разполагала и не е използвала свой клуб.

Процент от платеното за услугите е отчитано пред участниците в групата, като за ръководителката Дзънгова са оставали 30 на сто от получените пари.

Дзънгова е обвинена и за притежание на наркотични вещества, след като разследващите откриват у нея известно количество кокаин.

С решение на Специализирания наказателен съд от 21 април 2012 г. на Дзънгова е наложен постоянен арест. На Георгиева и Теодора Янкова е определена парична гаранция.

ДОСИЕ:

63- годишният похотлив пенсионер Стоян Стоянов- Златния, който също бе арестуван неотдавна седмица заради склоняване към проституция на малолетни, не е бил сам в порочния си бизнес. Перверзникът въртял търговия с плът заедно с интимната си приятелка Вера Дзънгова. 36-годишната брюнетка скубела и биела малолетните момичета, които отказвали да я обслужват по френски, докато любовникът й ги обарвал. Потресаващите разкрития направи момиче, което години наред е малтретирано от перверзния тандем. Златния и Дзънгова обитавали апартамент в столичния квартал “Изток” и почти всяка вечер се отдавали на пиянски вакханалии. Жилището било просторно и прилично обзаведено. Съседите – любезни, скромни и най- вече нищо неподозиращи. Перверзниците наели апартамента специално, за да организират гнусните си забавления с ученички.

За сексуалните ексцесии, на които Златния и любовницата му подлагали момичетата, свидетелства тяхна жертва. По думите на тийнейджърката, действията се развивали върху матрак проснат на пода. На ръка разстояние се помещавали всевъзможни гелове и лубриканти, готови да влязат в употреба по всяко време на секс играта. За да бъде възбудата максимална, Стоян пускал порно филми , чиято цел била да настърви девойките към истински животински секс. Кокаинът също бил в изобилие и добринасял за доброто настроение на компанията.

В потресаваща изповед, едно от многото момичета, пострадали от Златния и Вера, разкрива детайлно извратените приумици на двойката. Тогава едва 14- годишна, девойката попада в лапите на Стоян Стоянов и любовницата му.

Момичето разказва, че при първото й гостуване в апартамента в кв.”Изток”, преживяла истински кошмар. Златния и Вера Дзънгова били друсани до козирката. Накарали тийнейджърката да им върти “френска любов” едновременно. Стоянов я хванал за главата и започнал да я бута между краката на любовницата си. Момичето се дърпало, с което си навлякло гнева на двойката и те започнали да я бият. Особено жестоко към нея се отнесла Вера Дзънгова, която брутално й скубела косата и й дърпала лявото ухо. Замъкнала я до холната масичка и я накарала да шмърка кока.

“Трудно е да се отскубнеш от лапите на Вера”, казва момичето. “Всички се страхуваме от Вера. Тя има връзки с влиятелни хора с много пари. Била съм лично при някои от тях. Вера ме караше да правя всичко, без да ползвам предпазни мерки. Стоян ми взимаше презервативите – да не ги видел клиентът, щото щял лично да му се обиди.Сега Стоян е задържан, а Вера движи неговите неща. Кара ни, ако надушим накое дошло от провинцията момиче, да я омайваме и да й я водим”.

В предаването „Горещо“ на Люба Кулезеч беше излъчен и видеоклип за една от гнусните оргии на Златния в столична дискотека.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jpBp94X0aAE

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *