ТОП сензация! Сашо Диков напуска Канал 3

Сашо ДиковДиректорът на телевизията бесен, че гонят хората му, които подкрепят протестите в София.

Сашо Диков напуска Канал 3! Като достоен мъж директорът на телевизията ще хвърли оставка, след като се завърне от отпуска. Причината е в политиката, прокарвана от новите собственици, които май подобно на медиите на Пеевски ще се окажат особено близки на това правителство.

Диков е имал тежък разговор по телефона с началничката си Мария Опренова заради уволнението на Петя Петрова. Знаменитата журналистка бе натирена с обвинението, че не давала гледната точка на всички страни по протеста в столицата. На практика и било казано, че едва ли не заради нейните репортажи хората стачкували в София! Случайно или не, но откакто Диков е в отпуска, а Петя – уволнена, Канал 3 излъчва с по-голям патос контрапротестите на пенсионерите пред НДК, отколкото многохиядните шествия на гражданите в столицата.

Припомняме, че Сашо Диков е вече близо 20 години лице на Канал 3 и без него кабеларката отдавна да беше изчезнала от тв-небосклона.

Източник: bulgariautre.bg

3 коментара по “ТОП сензация! Сашо Диков напуска Канал 3

  1. тя пък една телевизия……Време му е на този болен мозък да си седи и да си почива като проф.Вучков!!!!Те са на една степен на болестта!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *