Тачо го удари на разврат! Вижте коя е новата му половинка!

Етикети: , , , , , , , ,

Тачо го удари на развратПо всичко си личи, че Тачо изобщо не страда по все още законната си съпруга Жени Калканджиева, с която в момента се развежда. Дори напротив. Откакто са се разделили Манов го е ударил на живот и разврат, а това се забеляза и отрази и в медиите.

Горещият сайт hotarena.net писаха, че Стефан Манов отново е сменил жената до себе си и новото му завоевание е внучката на Коста Цонев – Деси Цонева. Телевизионерката наскоро прекрати всякакви лични отношения с доскорошното си гадже- Зак Коен, който е богат американец с еврейски корени. Манов, пък, в момента се развежда с Жени, след като цяла България видя в Къщата на “ВИП Брадър”, че между тях нещата определено не вървят

Явно двойката е решила, че няма да се крие от обществото и демонстрират отношенията си като публикуват общи снимки с послания. На един от фотосите обаче най-много си пролича, че Деси и Тачо са двойка, или поне имат интимни взаимоотношения. На въпросната снимка, която разкри връзката им, Тачо бе оставил послание на Цонева, че тя е неговото зайче, а от снимката се забелязва, че Деси няма нищо против това. Дали Стефан Манов и Деси Цонева са двойка, за сега официално потвърждение от тях няма. Факт е обаче, че последно време Тачо го е ударил на голям разврат и живот, и доста често сменя партньорките си, което навежда на мисълта, че Деси може да е поредната му бройка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *