Тайната на Брад Пит и Анджелина Джоли е разкрита

Етикети: , , , , , ,

Брад Пит и Анджелина ДжолиЕто каква е тайната, която свързва Брад Пит и Анджелина Джоли

Безспорно Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-коментираните светски двойки. Животът на двамата актьори вълнува милиони техни почитатели по целия свят.Въпреки, че те се венчаха само преди няколко месеца, вече текат залози кога ще се разведат. Причина за това стана скандала между тях в хотелска стая. Папараци щракнаха скандала между двойката в хотел в Сидни.

Въпросът как двамата успяха да запазят любовта си жива толкова години, вълнува милиони техни фенове по света. Истината за двамата е разкрита. Оказа се, че между тях истинска любов няма, разкриха запознати. „Любовта“ между  лошото момче и златното момиче пламна по време на снимките „Мисис и мистър Смит“.

Решението да станат официално двойка, всъщност било в резултат от ината на двамата и желанието им да докажат на всички, че живеят живота си по свои правила и не се съобразяват с никого.

Връзката между двамата актьори се крепи на умението им да живеят един за друг, пише Хот арена. През годините съвместен живот двамата са се научили как да живеят един с друг. Както Брад, така и Анджи са готови да последват другия и на края на света и да се откажат от начина си на живот в името на връзката си.

Актрисата не крие факта, че никак не й е било лесно в началото да приеме някои от желанията на Брад Пит. Златното момиче няма нищо против да зареже бляскавия си начин на живот в Холивуд в името на връзката си с актьора и да го последва в далечна френска провинция, защото той мечтае да стане фермер.

От своя страна Брад също няма нищо против да я последва в Сингапур, Камбоджа, Сирия или Афганистан. Голямата любов далеч не е водещият фактор в тяхната връзка, коментират техни близки приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *