Тази МИСТЕРИЯ от океана разтърси света! (ВИДЕО)

Морско чудовищеСензационната находка предизвика истински шок – второ гигантско чудовище бе намерено мъртво край брега.

Това е едно от най-тайнствените и слабо изучени морски създания, които в миналото са породили легендите за морския змей. Съвсем невероятно е съвпадението, че само на 80 км от мястото, където на 13-ти октомври бе открит мъртъв 5,5-метров гигант от вида риба-ремък, в петък океанските вълни изхвърлиха още един чудовищен труп. Според информация на агенция Ройтерс намереният  екземпляр е с дължина 4,3 метра и тегло около 90 килограма.

Сензацията на миналия век е 23-метровата риба – същински морски змей, намерен край брега на Сан Диего, отново в Калифорния. На тайнственото морско същество се натъкват отряд „морски тюлени“ през 1996г., които провеждат съвсем рутинно учение в плитките крайбрежни води, близо до Коронадо, пише британският таблоид Дейли Мейл.

Докато учените от университета на Сан Диего се радват на неочаквания късмет да изследват удивителния морски обитател, обикновените хора са потресени от странното съвпадение. Нещо необичайно става в дълбините, обсъждат потребители в Мрежата.

Най-дългата костна риба живее под 1000 метра в океана и никога не е забелязвана в плитчините край брега. В редки случаи тя попада в мрежите при лов на херинга и затова носи името „Краля на херингите“. На дължина може да надмине 30 метра, но това са само предположения.

Мрачна хипотеза за смъртта на тайнствените обитатели на дълбините се споделя от повечето потребители в Мрежата. Напоследък зачестиха случаите на масови „самоубийства“ на китове, делфини и други морски създания. Всичко това се свързана с нарастващата сеизмична активност, която може би е предвестник на нещо апокалиптично, застрашаващо живота на Земята.

Източник: chudesa.net

http://www.youtube.com/watch?v=Okix9z7GqJ4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *