С ДВА ТРУПА ОСЪМНА КАЗАНЛЪК, ВЕРОЯТНО МЪЖЪТ УБИЛ ЖЕНАТА И СЛЕД ТОВА СЕ САМОУБИЛ

kazanlyk bgnes

50-годишният мъж бил полицейски служител, а 47-годишната жена имала дъщеря от него

Убийство и самоубийство от ревност е една от версиите, по които работят криминалистите, във връзка с намерените рано тази сутрин тела на мъж и жена в Казанлък. По двете тела са открити следи от огнестрелно оръжие, най-вероятно от пистолет. Установено е, че мъжът и жената преди време са живели на семейни начала.

От МВР информираха, че към 6.20 часа в полицията е получен сигнал за открити тела на мъж и жена в квартал в града. Изпратени са групи за оглед. Районът е заграден. Единият от убитите е 50-годишен мъж, полицейски служител, а другото тяло е на жена – 47-годишна, с която той е съжителствал. Двамата имат 15-годишна дъщеря. Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени, съобщава БГНЕС.

Криминалистите установяват, че са извършени повече от два изстрела, което е основание да се предполага, че мъжът е убил жената и след това се е самоубил. На мястото е намерен и служебният му пистолет, за който се счита, че вероятно е оръжие на убийството.

Психолози на ОДМВР – Стара Загора работят с родителите на убитата жена и детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *