Съгражданка на Николета я натопи: Взимаше от 30 до 50 лева!

Бивша „приятелка“ на плеймейтката с шокиращи разкрития.

 

НиколетаИзключително грозни и неприятни разкрития за Николета Лозанова направи нейна съгражданка. След скандала с Моника Валериева и изявленията на манекенката, че ще разгласи имената мъжете, с които Лозанова е била през годините, анонимна нейна съгражданка реши да закопае още повече съпругата на Валери Божинов.

По думите на анонимната информаторка, двете често са се засичали в едни и същи дискотеки. Футболната съпруга обаче имала неприятния навик да сваля чужди гаджета и дори да си проси подаръци от тях.

В последствие започнала да излиза с млад футболист от „Ботев Пловдив“ и се кротнала. Победата й на „Мис Плеймейт“ обаче я направила твърде самонадеяна и започнала да обикаля оборотните дискотеки с надеждата да си хване по-богато гадже, пише hotarena.net.

„От 30 до 50 лв. й беше тарифата, но с дърти чичковци не си е лягала.“, разказва още анонимката съгражданка на известната моделка.

След раздялата с Михайлов Лозанова започнала да флиртува с богати младежи, при това, без да се притеснява, че са обвързани. Разкритията окончателно сринаха реномето на футболната съпруга, чиято репутация напоследък бавно върни надолу.

Фенове на Ни Ло заподозряха, че става въпрос за бивша „приятелка“ на Николета, чието гадже моделката навремето е свалила. А според други става въпрос за антикампания поведена от нейни зложелатели, имащи за цел да я съсипят.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *