Странен феномен тормози жителите на малко градче

КолаЖители на английското градче Самъркорт в графство Корнуол са жертва на загадъчен и необясним феномен – автомобилите им сякаш са обсебени от зли духове.

До този шокиращ извод те стигат след серия от необясними инциденти, при които редица автомобили се заключват и отключват без намесата на своите собственици, предават от chudesa.net.

Една от жителките на градчето разказва, че докато веднъж се намира в личния си автомобил, вратите му изненадващо започват да се отключват и заключват, досущ като във филмите за свръхестествени явления, докарвайки я почти до нервна криза.

При друг случай мистериозният феномен се проявява, докато в един от местните автомобили се намира малко дете, което сериозно се изплашва заради преживяното.

Друг потърпевш пък разказва, че нещо мистериозно заключва чисто новия му автомобил, заради което се налага той да потърси помощта на механик, но повреда така и не е установена в машината.

Само за последните шест месеца потърпевшите от загадъчния феномен са десетки в целия град, който някои шеговито започват да сравняват с легендарния Бермудски триъгълник – друг феномен, който продължава да бъде загадка за науката.

Професионалните механици обаче подхождат подчертано скептично към случващото се в града, заявявайки, че на автомобилните ключалки могат да повлияят редица безжични устройва, сред които домашна алармена система, улични термометри или пък радио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *