Стената на позора: Наемниците на мафията и олигархията

Наемниците на мафиятаОт самото начало на протестите, които изригнаха с назначението на Делян Пеевски на 14.06.2013г., беше пусната в ход координирана кампания за подмяна и делегитимация. Заданието е да бъдат подменени, изкривени, смазани, съсипани и отстранени не само протестиращите, но и тяхните искания и цели, които биха прекъснали току-що започналото окончателно завземане на държавата от така нареченото задкулисие. Същото задкулисие, което има марионетно правителство, марионетни партии, марионетен парламент, марионетен главен прокурор, марионетни медии и марионетни будни граждани, които да поведат активното мероприятие.

Тъй като тяхната роля за ситуацията в България и задълбочаващата се диктатура е изключително сериозна и вредна, ще изредим основните гаулайтери-комисари (поради национал-социалистическия характер на управлението). В този списък пропускаме за момента депутатите и министрите с изключение на един, университетски преподаватели и други, като вероятно те ще са обект на следващи публикации.

По азбучен ред:

Александър Симов – представя се за ляв журналист (редактор в официоза на БСП – Дума), автор на голям брой текстове с проправителствено и манипулативно съдържание.  Банкерът Цветан Василев финансово е подпомагал „Дума“.

Ангел Джамбазки – заместник председател на ВМРО, член на СОС от листите на ГЕРБ и ВМРО, участник в ксенофобски акции, както и в опити за нарушаване на гражданския мир, приближен до нацистки групировки. От 14-ти юни насам е активен участник в акциите на Николай Бареков,заедно с председателя на ВМРО Красимир Каракачанов.

Ангел Зафиров – зет на Андрей Райчев. Освен bgtatko, Зафиров е и движещата сила зад сайта foo.bg, създаден с единствената цел да разпространява невярна и манипулативна информация за участниците в юнските протести.

Ангел Славчев –  кандидат за депутат от „Българска лява коалиция“ в 2009 г. и на местните избори в 2011 г. и член до 2012г., национален координатор на младежкия клуб на движение “Русофили”, участва във фондация „Бузлуджа“, организатор на контрамитинги срещу демонтирането на ПСА в София. Известен и като “Че”, Славчев беше едно от лицата на т.нар. февруарски протести, а впоследствие официализира заплащането си, като стана водещ на предаване по ТВ7.

Андрей Вълчев – приближен до Сергей Станишев активист на БСП и участник в опита за погром над Софийския Университет.

Андрей Райчев – тъст на Ангел Зафиров, освен това милионер и социолог, активно работещ за запазване на властта в ръцете на бившата Държавна сигурност и избуялата от нея олигархия, от която е част и той самият. Собственик на огромни голф игрища заедно с Красимир Гергов, който има (задкулисно) общ рекламен бизнес с Делян Пеевски.

Ани Алашка – ПР на БСК и Божидар Данев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Бел. Набива се на очи, че едни и същи хора са станали уж случайно “лица” на февруарските протести, а впоследствие се афишират като случайни граждани в защита на правителството на Орешарски, като се оказаха и приближени или членове на БСП. Съучастието им в нападението над СУ на 27.10.2013г. също е сигнал, че всяко едно от действията е част от по-широк план, организиран от едно и също място.

Бисер Миланов – известен като Петното, осъждан за тежки криминални престъпления, приближен до Антон Милтенов-Клюна, бивш шеф на наркоразпространението в русенския регион, лидер на гражданско сдружение “Свобода”, организира погроми и провокациите в протестите и един е от гражданите, допускани до министър председателя Орешарски и до вътрешния министър Йовчев.

Богомил Бонев – бивш министър на вътрешните работи в кабинета „Костов“, впоследствие активен участник в роенето на СДС и десницата, неуспял кандидат-президент. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП. Кумец на Георги Гергов, шеф на градската и областна организация на БСП-Пловдив, директор в Международен панаир-Пловдив, придобит от Георги Гергов незаконно,с помощта на Сергей Станишев,Румен Петков ,Румен Овчаров и Корнелия Нинова. Бонев притежава огромен хотел в Банско,построен с неясно финансиране. Бил е много близък с разстреляния полицай и банкер Емил Кюлев.

Борис Цветков – депутат от БСП, професионален активист на партията и водач на опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния. (Още за участието на Борис Цветков –тук)

Борислав Цеков – миналият през НДСВ и „Новото време“ Цеков е известен единствено със законовата поправка, която криминализира притежанието на еднократната доза наркотик за лична употреба. Членува в управителните органи на различни неправителствени организации, като в последно време финансирането им води към “Позитано” 20 и БСП.

Велислава Дърева – дългогодишен журналист с леви убеждения, който подходи изключително непрофесионално и си позволи да напише манипулатвини и неверни статии в полза на запазване на установилото се престъпно статукво. Приближена на експрезидентите Жельо Желев и Георги Първанов-Гоце.

Веселина Томова – приближена до Алексей Петров. Собственик и автор в сайта afera.bg, чрез който разпространява изключително невярна и клеветническа информация. „Пощенска кутия“ на бивши и настоящи ченгета и на подземни босове.

Валерия Велева – Зам.-главен редактор на „Преса“, издържана от банкера Цветан Василев. Наречена саркастично“Мадам В“ от Ахмед Доган,на когото дълги години е апологет. Смятана за най-поръчковата журналистка,след Бареков.

Владимир Танев – агент “Спасов” от 6-ти отдел на ДС е бивш журналист и бивш съдружник на Васил Божков – Черепа във фирмата “МНД”. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Елена Кодинова – бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошев във вестник „Преса“, издържан от Цветан Василев.

Елена Маразова – дъщеря на кандидата на БСП за президент Иван Маразов. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Емил Кошлуков – бивш политик, служител на ТВ7, чийто собственик е Цветан Василев, мажоритарен собственик на КТБ.Журналистиката, която прави е непрофесионална, но пък е в полза на работодателите му. Изгонен от партия „Новото време“.

Иван Бакалов – журналист, собственик на  сайта e-vestnik, който изненадващо за мнозина стана един от органите на про-правителствената пропаганда. Издържан от Моника Станишева. Бивша журналистка от е-вестник стана пиар на Корпоративна-търговска банка на Цветан Василев.

Калина Андролова – бивш колумнист и журналист, приближена до Любен Дилов, известна най-вече с расистката си статия-манифест “За циганите и д-р Менгеле”. Национал-социалистка, участник в манипулациите в полза на олигархичното статукво и руската доминация в България.

Калин Кирилов – приближен до БСП, служител в общинско предприятие Стопанисване и управление на общинската собственост в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Катя Христова – известна като Вождесата. Ръководител на червените пенсионери и общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Кеворк Кеворкян – агент Димитър от ДС. Обслужва интересите на олигархията и на организираната престъпност, приближен до Робърт Максуел, Огнян Дойнов, Христо Христов и Любен Гоцев.

Кольо Колев – още един социолог, част от кръговете около БСП. Изключително активен в манипулативното изкривяване на истината, включително за обществените процеси и настроения към юнските протети.

Ленко Петканин – активист на младежкото БСП, близък до Кирил Добрев. Участник в опита за погром над Софийския Университет в съучастие с представители на нацистки организации, футболни агитки и осъждани за тежки криминални деяния.

Любка Качакова – бивш заместник министър в правителството на НДСВ и Тройната коалиция. Близка на Милен Велчев,който е представител на руската банка VTB capital, която е съдружник с Цветан Василев в КТБ,Булгартабак,Виваком.Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Любомир Кольовски – бивш журналист в „Демокрация“, отговорен секретар на разпуснатата през 1999 г. политическа партия “Гражданска инициатива”, която дублира името на автентичната организация Гражданска инициатива създадена от дисидента Собаджиев. Участва в групата “София без блокади”, инициирана от БСП.

Любослава Русева – бивш колумнист и журналист, който понастоящем обслужва интересите на статуквото чрез Тошо Тошевото списание „Тема“, финансирано от Цветан Василев.

Мария Пиргова – политолог, приближена до Жан Виденов и Христо Ковачки, съветник на Георги Първанов. В момента част от близкия кръг на Ахмед Доган. Майка на Достена Лаврен. Манипулира под прикритието на експертността.

Мирослава Кортенска – преподавател и изкуствовед. Участва като “гражданин” в манипулация и подмяна на фактите около протестите, както и това, което ги провокира. Съдена е за клевета. Много близка до Николай Бареков, подготвя предаване в ТВ7.

Михаил Михайлов – известен като Шамара. Съдружник на осъдения за трафик на хора Иван Главчев – Ванко 1. Бивш член на ГЕРБ, понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

Николай Бареков – телевизионен водещ, известен с непрофесионалното и неетичното си поведение, най-често в полза на управляващи и сенчести бизнесмени,любител на заливане с шампанско в Сан Тропе. Кумец на Бойко Борисов(от февруари – негов ожесточен нападател), изключително близък до Делян Пеевски и Цветан Василев, от лятото насам Бареков подготвя влизането си в политиката с антиевропейска платформа, подкрепяна от ВМРО и други ксенофобски организации. В момента организира скъпо струващо турне с неясно финансиране (най-вероятно от Цветан Василев,собственик на КТБ и ТВ7/News7), както и фалшификат на “Града на истината”, станал известен като “Град на лъжата”. Наричан масово с прозвището Капут,дадено му от Бойко Борисов.

Николай Михайлов – психиатър, който не успява да намери своето място в ДСБ. Поради тази причина активно участва в разрушаването на десницата. Представя се за политически анализатор.

Николай Николаев – представя се за студент, всъщност е общински съветник от БСП в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Нина Гергова – гражданката Гергова е също един от най-активните участници във февруарските протести. Впоследствие се оказа приближена до БСП и правителството, един от най-активните противници на блокадите в София и участник в опита за погром над Софийския университет. Допускана е в качеството ѝ на “гражданин” до премиера Орешарски.

Нора Стоичкова – представящата се за журналистка Стоичкова е активен про-правителствен пропагандатор.Дълги години е на хранилка при енергийния бос Богомил Манчев. Защитава интересите на Росатом и руски енергийни фирми в България,които й създадоха пиар агенция.

Петър Волгин – представя се за ляв журналист, ръководи изключително манипулативно предаване в разрез със Закона за защита от дискриминация и всякакъв професионализъм и морал, проводник на чужди интереси, включително на Владимир Путин, и всичко това в ефира на обществена медия, финансирана от бюджета (БНР – бел.NO).

Петър Кичашки – приближен до Борислав Цветков, създаде и поддържа с неясно финансиране проправителствения сайт hashtag-bg.com, чрез който се разпространява невярна и манипулативна информация.

Петьо Блъсков – заедно с агент Бор баща на профанизацията на медиите в България. Участва активно в политическата и обществената подмяна, включително на протестите.Издържа се с подаяния от Цветан Василев и Делян Пеевски,които финансират мало тиражния му безплатен вестник „Репортер“.

Петьо Блъсков, Тошо Тошев, Тодор Батков, Славка Бозукова, Светла Шаренкова, Валери Запрянов създадоха Български медиен съюз,за да легитимират Делян Пеевски в медиите.

Радослав Каратанчев – работи в Агенцията за чуждестранна помощ. Приближен на Жорж Ганчев, като такъв е заместник-председател на Български Бизнес Блок и съветник в Народното събрание. Впоследствие приближен до Бойко Борисов и като такъв е в борда на директорите на дружеството с държавно участие “Академика 2000″. След като Борисов не го назначава за директор на Български спортен тотализатор, Каратанчев организира кампания срещу него,използвайки дъщеря си Сесил. Понастоящем един от водачите на т.нар. контрапротест, организиран от БСП и финансиран от олигархията.

Радослав Петров – бивш кандидат за кмет на Батановци от БСП, понастоящем работи в Двореца на културата в Перник. Организатор на контрапротеста срещу преподавателите и студентите на Деня на Будителите.

Румен Петков – бивш министър на вътрешните работи, дългогодишен депутат от БСП, приближен до Андрей Луканов и Цветан Василев,както и до много фигури от криминалния контингент като братя Галеви.

Станислав Недков – Стъки – MMA боец, съпруг на Юлиана Дончева, приближен до фигури от криминалния контингент, лидер на ГОРД на Слави Бинев за Велико Търново, организатор на силовите акции и бригади на Николай Бареков. Осъждан за рекет.

Тошо Тошев – считан за бащата на политическата манипулация и съсипването на политици. Към момента собственик на вестник „Преса“,зад когото стоят Цветан Василев и Делян Пеевски. Активен манипулатор и проводник на сенчести интереси. Агент Бор от 6-то управление на ДС; близък на Васил Божков-Черепа.

Явор Гечев – приближен до Сергей Станишев. Майка му е част от обръча от фирми около БСП и ДПС. Посредством помощта на футболни агитка, заплахи, натиск, изнудване и манипулация на изборните резултати Гечев е избран и преизбран за председател на същото младежко БСП. По същия начин става депутат и заместник-министър.

Явор Дачков – бивш телевизионен водещ, към настоящия момент представлява интересите на Алексей Петров в различни издания и инициативи. Представлява и Моника Йосифова-Станишева, от чието име се разпорежда в БГНЕС. По време на протест пред БНР заплашва, че би застрелял участниците с пушка.

Не може да не се отбележи, че почти всички изброени са обединени от зависимостите си – принадлежност към комунистическия репресивен апарат, криминално минало, корупционни или политически обвързаности, както и от изповядването на крайни идеологии като фашизъм, национал-социализъм, сталинистки комунизъм. Текущите им активности водят към бившата Държавна Сигурност, БСП, ДПС, Цветан Василев и Делян Пеевски.

Източник: Фейсбук

3 коментара по “Стената на позора: Наемниците на мафията и олигархията

  1. Странно защо ли казвате нищо за Тотев, Борисов, Плевнелиев и други герберски подлоги…или може би ви е платено, за да оплювате всички, ама не и тези политически мутри! Вместо да защитавате младите и ерудирани личност като Бареков, вие се хващате за тези удавници, на които малко им остана!

    • Г-ца или Г-жа Мария,че Г-н Бареков е млад да,че го наричаш Ерудиран-ти самата знаеш ли значението на това определение?Просто е жалък и още по-жалкото е че този господин има аудитория от съмишленици поддръжници последователи и т.н.

  2. Крайно време е дасе кажат кои са олигарсите и кои са босовите на мафията а не да ни се подхвърлят някакви общи приказки с някои треторазрядни гъзолизци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *