СТАРТИРАТ НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ХИЛАРИ КЛИНТЪН

Clinton bgnes

Държавния департамент прави свое разследване за изтичане на секретни документи, като този път ще бъдат разпитвани и помощници на Клинтън

Държавният департамент на САЩ ще започне ново разследване срещу кандидат-президента Хилъри Клинтън относно начина, по който е боравила с класифицирана информация като държавен секретар. Тази седмица ФБР реши, че въпреки, че Клинтън е използвала личната си поща, за да получава и изпраща секретна информация, няма доказателство това да е направено предумишлено.  Новото разследване няма да е толкова сериозно, колкото приключилото на ФБР, но ще включва и бивши помощници на Клинтън.
Възможно най-тежките последици за демократа биха били отнемане на правото да разполага със секретна информация, което никак не се съвместява с президентския пост, който бившата първа дама би могла да заеме. Каквото и наказание да получи Хилъри Клинтън, то ще бъде използвано като аргумент от опонентите й от Републиканската партия, които силно разкритикуваха решението на ФБР да не повдигне обвинения срещу нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *