Станка Златева се втали до неузнаваемост (ФОТО)

Станка ЗлатеваСтанка Златева е направо неузнаваема. Златното момиче на България се появи видимо отслабнало по време на последното събитие в нейна чест. Шампионката спечели поредното признание в спортната си кариера и се появи в черен костюм, който я правеше още по-фина отпреди, предават от kliuki.net.

Облечена в риза на хоризонтални райета, черен панталон и черно сако, Станка изглеждаше видимо отслабнала. В сравнение с „ВИП Брадър“ където спортистката качи няколко килограма, след излизането от шоуто бързо отслабна.

Почитателите на Станка Златева я засипаха с комплименти не само заради новата награда, но и заради вталената фигура. „Я колко е отслабнала“, „Като момиченце е“, „Същинска кукла“, гласят част от коментарите в мрежата.

Феновете на Станка Златева смятат, че последните пътувания са се отразили добре на шампионката. „Прекрасна си“, „Уау, много си сладка“, гласят и изказванията на почитателите й.

Самата тя определено изглежда променена и направо очарователна с по-дълга коса и видимо вталена. Нейни почитатели са на мнение, че с малко грим ще изглежда още по-добре.

Докато беше във „ВИП Брадър“ Станка избягваше да се гримира, но феновете коментират, че с грим и прическа просто се преобразява. „Сякаш е друг човек, на улицата няма да я позная“, коментира неин почитател.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *