Станка Златева показа супер форма (СНИМКИ)

Станка Златева показа супер формаСветовната шампионка е станала като фиданка.

Супер форма след излизането си от „ВИП Брадър“ показа Станка Златева.

Месец след края на предаването любимата звезда на България демонстрира изненадващо стройна линия. Звездата от риалити формата си пусна актуални снимки в социалната мрежа, на които изглежда повече от добре, пишат от kliuki.ws.

И помен няма от небрежния стил на обличане, с който Станка се подвизаваше във „ВИП Брадър“. Световната шампионка отнесе куп критики, най-вече от Мира Радева за облеклото и стила си на обличане.

След излизане от шоуто Станка показа, че няма нужди от модни съвети и сама знае, кое най-много й подхожда. Златева дори си пусна снимки в социалната мрежа, на които демонстрира завидно стройна линия. Облечена в черен костюм за езда, в компанията на расов кон, Златева изглеждаше перфектно.

Станка Златева„Супер си“, „Страхотно изглеждаш“, „Да не си се вталила“, гласят коментари в мрежата. Според някои шампионката дори е свалила няколко килограма след края на шоуто. Златното момиче още в Къщата се оплакваше, че се е отпуснала и й липсват тренировките, за да влезе във форма.

Веднага след излизането си, тя се върна в тренировъчната зала, а очевидно е изгубила и няколкото килограма, които наддаде по време на престоя си в Къщата. И според мнозина изглежда по-добре и отпреди.Станка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *