Станишев има комплекс от Бойко, затова нае Пеевски, който може да се справи с него

проф. Петър Иванов

проф. Петър Иванов

Трите партии които сега управляват – БСП, ДПС и Атака просто се самоубиха. Те вече нямат бъдеще, харакирито реално беше направено. Това обяви по Нова ТВ психологът проф. Петър Иванов.

Според него Сергей Станишев е предложил Делян Пеевски, защото така се опитва да се идентифицира с този мачо, който може да се справи с врага му – тоест, с Борисов. Станишев просто има комплекс от Бойко Борисов и търси някой, който силово да се справи с него. При Лютви Местан ситуацията е същата – той винаги е стоял в сянката на Доган и има комплекса, че е силен и пълноценен мъж, обясни професорът.

Той допуска, че при Станишев може да се наблюдава психическо заболяване, при което хората се самооправдават и не възприемат това, което вършат и това, което се случва като някакъв проблем. Така лекарят се опита да обясни защо  лидерът на социалистите не иска да види грешката си и да разбере протестът на обществото. Той коментира още, че е силно смутен и от фалшивия език на политиците.

Като чуя да говоря за политическа воля, екзактност, турбулентност, ме побиват тръпки. Това означава, че тези хора нямат политическа воля, щом непрекъснато говорят за нея, посочва психологът.

Проф.Иванов заяви, че ще бъде обнадежден, когато в България се появят политици, които говорят в първо, второ и трето спрежение множествено чисто. Той посочи, че катарзисът, за който говори Станишев, значи пречистване. Но се пречистват, които са били обладани от лошото, от злото. Така реално признават, че Пеевски идва от злото и има нужда от катарзис, ако той изобщо се е случил.

Професорът обяви че БСП е една незаконна партия, доколкото тя е продължение на БКП, която е обявена за незаконна.

Тази партия ни докара до тази дълбока криза и трябва да бъде забранена в обществото, категоричен е Петър Иванов.

Източник: factor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *