Спонсор на Чавдар Трифонов с тузарска къща насред Морската градина

Чавдар ТрифоновКандидатът за кмет на Варна Чавдар Трифонов, който ударно ухажва екологични организации и зелени партии, се оказа подкрепян от хора със солидни имоти в Морската градина на Варна. Най-драстичен пример за това е палатът на Янко Иванов – брат на Красимир Иванов, ректор на Медицинския университет в морската столица. Янко, който е акционер в Корпоративна банка на Цветан Василев, е основен финансов двигател на кампанията на Чавдар Трифонов. И докато Чавдар се бие в гърдите, че ще брани зеленото сърце на Варна – Морската градина, неговият авер доволно си пие питието на терасата насред парка.

Еколози обаче вече надушиха предателството и стягат яки протести пред офиса на кандидат-кмета. Напрежението сред зелените избухна още миналата седмица, когато граждани заснеха рекламният автобус на Трифонов да дефилира из алеите в Аспаруховия парк. „Как така Чавдар обещава да спре движението на автомобили в Морската градина, а в същото време неговите МПС-та джиткат из алеите за разходка”, възмутиха се варненци.

По темата избухна истинска война в групата „Варна може да защити Морската си градина”, където детсетки възмутени варненци атакуваха пишман кандидата за кмет.

Източник: dobrudjainfo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *