Спират „Под прикритие”?! Това ли е последният сезон на сериала?!

Под прикритие 4“Под прикритие 4” си навлече куп критики, шефовете на БНТ недоволни.

“Под прикритие 4” може да се окаже последният сезон на култовата поредица. За това намекнаха хора, близки до шефката на БНТ Вяра Анкова. Тя, заедно с останалите от ръководството на телевизията, били бесни от натуралните сцени на насилие, с които “Под прикритие 4” изобилства.

Точно заради това шефовете на медията обмисляли да не отделят пари за пети сезон на поредицата, предават от kliuki.net. Недоволството на зрителите срещу цинизмите в Под прикритие 4 са довели до сериозен отлив за фенове и съответно спад в рейтинга на сериала, твърдят запознати. Анкова е дала да се разбере, че това ще е последният сезон на екшън поредицата, издават от Сан Стефано 29.

Нещо повече, продуцентите на “Под прикритие 4” вече били уведомени, че ще трябва да измислят как да разплетат сюжета в рамките само на следващите епизоди. Както знаете, още с първия епизод на “Под прикритие 4” срещу сериала заваляха цял куп жалби на зрители заради цинизмите, вулгарния език, разюзданите сцени и насилието.

Всичко това отблъснало феновете, а чашата преляла след епизода предишната неделя, когато беше показана интимна сцена между Емануела и Куката, на всичкото отгоре гарнирана и с обилно количество кокаин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *