СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЧЕРВЕНИЯТ ДЕПУТАТ ИВО ХРИСТОВ ИЗПРА ИМИДЖА НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е НАЙ-ПОТЪРПЕВША ОТ СКАНДАЛА С “80% ДЕБИЛНИ БЪЛГАРИ”

unnamed

Бойко Борисов има по-силни политически инстинкти от Корнелия Нинова

Соня Колтуклиева написа във Фейсбук: Бойко Борисов има по-силни политически инстинкти от Корнелия Нинова. Той веднага отстранява хората, които застрашават него или управлението му. Това не е оценка, а констатация.
Нинова реагира досега само веднъж така – отстранявайки Георги Гергов. И спечели.
Защо дебилното изказване на Иво Христов ще навреди на БСП и на Нинова като лидер? Защото един професор и преподавател  говори като хамалин на товарна гара и това ще бъде припомняно непрестанно; защото замисленият и подкрепян масово във ФБ, например, вот на недоверие към кабинета “Борисов 3” ще бъде заглушен от воя на ГЕРБерите за скандала с “дебилния народ”; защото Иво Христов изпра имиджа на Бойко Борисов – да,да,така е!- вече при всяка просташка изцепка на премиера ще се припомня издънката на професора; защото БСП се смята за партия на отрудените и на тези, които не са имало шанс да се научат “да се подписват”; защото един неин депутат не осъзнава какво е направил – извинява се на тези, “които са се почувствали засегнати”, а не се покайва за хулиганското си поведение (прочетете цялото му изявление, отвратително е!); защото нейният бунт- “няма да се крием,че обичаме Русия” ще бъде овъргалян в агресивната путинофилия на Иво Христов; защото отритнатите от Нинова червени аристократи ще огласят ефира с вопли – с такива гафаджии ли ни замени?!
Корнелия Нинова е най-губеща от този скандал. А един лидер не може да си позволи това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *