Соня Колтуклиева: Мария, съдете Сидеров, не се отказвайте да го разобличавате!

Мария ИгнатоваДнес сутринта на профила си във Фейсбук известната журналистка Соня Колтуклиева, главен редактор на Bulgaria news, написа: „Не познавам Мария Игнатова от „Господари на ефира“ – затова й пиша тук: „Здравейте, Мария. Тази сутрин чух по Нова от Димитър Рачков, че се чувствате много зле,след като Волен Сидеров,лидер на „Атака“, председател на парламентарната комисия по етика, Ви нарече „пр**титутка“ по неговата телевизия „Алфа“. Това е отвратително. Просташко. Брутално. Предизвикахте гнева на Сидеров с едно предаване на „Господари на ефира“, в което показахте наглите,но и смехотворни действия на един депутат и политически лидер, самозабравил се до степен на патология. На нормалните въпроси на Лора Крумова и на политическата сатира на „Господари на ефира“ Сидеров отговори с вулгарни обиди, сексизъм и …митинг срещу омразата. Абсурд след абсурд.

„Европеецът“ Сергей Станишев и „интелектуалецът“ Лютви Местан поддържат Волен Сидеров, бранят го,разчитат на неговия глас,за да крепят шуро-баджанашкото правителство,начело със заложника на олигархични интереси Пламен Орешарски. Парадоксално противоречие между претенции и действителност. Срамота. Съпругата на Станишев Моника е бременна, но той по никакъв начин не реагира на обидите на авера си Сидеров срещу бременната Лора.

Драга Мария,съдете Волен Сидеров; не се отказвайте,Вие и колегите Ви, да изобличавате и осмивате хора като него.

Драга Мария, знам какво преживявате. На 18 ноември 2011 година по време на предаването „5 за 4“ на Сашо Диков, на когото бях събеседник в жив ефир, се обади Красимир Гергов, съсобственик на БТВ, прочут рекламист, голфър, мултимилионер, общественик, баща на 4 момичета, и ме нарече „п*чавра“. Защо? Защото в серия от публикации показах как чрез свои и свързани фирми е взел от обществени поръчки от министерства над 11 милиона лева за година и половина,че е получил милиони за реклама на българския туризъм в Германия и не е свършил никаква работа… Отговорих му в ефир,получих поздравления от много хора за поведението си и подкрепата на приятелите си. Но…емоционалната травма ме вкара в болница,преживях операция,дълго и трудно се възстановявах, докарах болка и тревоги на близките ми.

През декември 2011 година проф. Георги Ценев заведе от мое име дело за обида срещу Красимир Гергов, който се крие и не може да му бъде връчена призовка. Приятелите ми ме съветват да не губя време и сили да се занимавам с Гергов ,защото е силен с парите и политическите си връзки – също,както и Сидеров. Няма да се откажа, не се отказвайте и Вие. Не можем да допуснем вулгарността да надделее над достойнството!

Драга Мария, желая Ви сили и кураж.

Прегръщам Ви.

Соня Колтуклиева“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *