Смях! Нашенец си поръча проститутка, на вратата се появи жена му

Изненада!Истинска семейна драма се е развила, след като 38-годишният Недялко Карев си е поръчал проститутка, а на вратата пристигнала жена му, предаде сръбското електронно издание „Телеграф“. Според изданието, Недялко и неговата съпруга са имали брак от шест години. Той е работил в склад, а тя била касиерка. Живели са в апартамент в Бургас, наследен от неговите родители. Преди една година, съпругата Надя е заявила, че ще започне курс по английски език, за да си намери по-хубава работа. Тя е започнала да се прибира в къщи все по-късно, а започнала и нова работа в казино. Той първо се разсърдил, но след като семейният бюджет започнал да се увеличава, започнал да харесва новата работа на жена си.

Приходите достигнали и до 1500 евро на месец. Съпругата обаче изцяло започнала да забравя на семейните си ангажименти. Недялко първо е започнал да гледа филми за възрастни, а след това решил да си вземе проститутка. Взел под наем луксозен апартамент и поръчал момиче за масаж, на възраст между 27 и 34 години.

Момичето е пристигнало на време и той бил шокиран, когато на вратата видял жена си в къса пола. Надя е признала на мъжа си, че е започнала работа по покана на нейна приятелка. Първо е печелела по 20 – 30 лева на нощ, но след това бизнесът започнал да цъфти и е достигнала до 500 лева на нощ.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Смях! Нашенец си поръча проститутка, на вратата се появи жена му

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *