Смях и ЦИРК: Пияна студентка се заклещи!

Пияна студенткаСамо пиян човек може да реши, че ще мине през такъв процеп!

Студентка от университета в Род Айлънд се заклещи между две сгради, разделени с десетсантиметров процеп. За да я извадят, пожарникари са разрушавали тухлени стени.

Студентката Кортни Мел била порядъчно почерпена, разкрива подробностите www.atn.ua. Тя била на купон с приятели, където спиртните напитки се леели на воля. Здравата веселба я изморила и младата госпожица напуснала купона, като съобщила на приятелите си, че се прибира в общежитието си.

Пътят по алеята в кампуса й се сторил твърде дълъг и тя решила да го съкрати, като се провре между две почти прилепени една до друга сгради. Такова решение може да вземе само много пиян човек! Кортни упорито напирала да преодолее цепнатината, чиято ширина е само десетина сантиметра. Колкото по-навътре влизала, толкова алкохолните пари се изнасяли от мозъка й и в един момент тя си дала сметка, че се е заклещила и не може да мръдне нито напред, нито назад. От паническите движения тялото й се плъзнало нагоре и тя останала да виси на около 40 сантиметра над земята. Ненормалното положение се усложнило още повече, когато Кортни Мел започнала да се задушава в тясното пространство. С последни сили тя започнала да вика за помощ, но в късният нощен час нямало кой да я чуе.

И все пак имала късмет, защото двойка, която се прибирала в същия момент, дочула затихващите викове на Кортни. Младите хора позвънили на пожарната команда и дежурният екип пристигнал начаса. Спасителите си помислили, че студентката е паднала в процепа от покрива на едното здание. Те изобщо не могли да допуснат, че някой доброволно ще реши да се натика в подобен процеп! Спасителната операция се оказала сложна, тъй като до заклещената Кортни не можело да се стигне по никакъв начин. Единственото решение било да се разбие тухлената стена на едната постройка. Така и направили – рушенето продължило повече от 30 минути. След като най-накрая Кортни била измъкната от процепа, тя се оказала напълно трезва и първоначално не искала да обяснява как е попаднала в този капан. Накрая все пак се наложило да си признае за наистина оригиналния пиянски номер.

Източник: bgtabloid.com

Един коментар по “Смях и ЦИРК: Пияна студентка се заклещи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *