Сметката от Бузлуджа – хит във Фейсбук! (ФОТО)

Сметката от БузлуджаПротестиращите не искат да я плащат пише в страниците, посветени на протеста

„Сметката от Бузлуджа” е най-новият хит в мрежата!

Поредният плакат от #ДАНСme, който се превърна в най-споделяния пост в социалната мрежа, предоставя нагледно какво ще се наложи да плащаме, барабар огромния дълг по актуализирането на бюджета.

Най-големите замразени проекти, които се радват на благословията на новата власт, нещо като сервитьорския номер -„ако мине”, т.нар. „надценки БСП и ДПС” и най-вече „комисионна за „Атака” възлизат на има-няма 25-50 милиарда.

Протестиращите нямат никакво намерение да я плащат, вижда се от харесванията и споделянията на страницата на Антиправителствената информационна служба Noрешарски.

По всяка вероятност в петък отново хиляди в петък (ако не ги преметнат от парламента) ще върнат „сметката от Бузлуджа” за ревизиране. Дали „сервитьорите” ще се коригират или ще опитат да избягат с бял автобус от „ресторанта” не е толкова от значение. Важно е да не се стига до там, че да ни я представят за плащане!

Източник: razkritia.com

3 коментара по “Сметката от Бузлуджа – хит във Фейсбук! (ФОТО)

  1. Крайно време е тези нагляри да се изринат със сила,очевадно е че морал ,съвест и срам при тези няма.Без революция няма да се получат нещата,стига лигавщини-„мирни протести“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *