Слух! Кейт и Уилям се развеждат?!

Етикети: , , , , , ,

Кейт и УилямНова доза, кралска драма тресе Великобритания!

Слуховете, че любимата кралска двойка на обществото, Уилям и Катрин са пред развод, започват да стават все по-упорити и да изглеждат все по-достоверни!

Въпреки, че двойката очаква второто си дете, появата му на бял свят може да съвпадне с получаването на документи за развод, коментират запознати с драмата в младото семейство! Причината за раздялата е банална – Катрин и Уилям не могат да си видят очите! Двойката се засича само по време на кралски мероприятия, когато е задължително да се покажат заедно пред обществото, разкриват ексклузивно от hotnews.bg!

През останалото време принцесата и принца са разделени. Кейт е при родителите си, които и помагат да се грижи за първородното дете на двойката – принц Джордж, докато очаква следващото кралско бебе. Уилям, от своя страна може да бъде засечен далеч по-често със своите знатни, кралски приятели да изпълнява кралски задължения, от колкото до съпругата си.  Негови близки твърдят, че след като осигури наследник на короната, от мъжки пол, принца хич не се вълнува, че пак ще става татко. Явно, второто бебе е повече по протокол, от колкото по любов, а първото – по задължение!

Катрин, от своя страна, не била никак очарована от липсата на ентусиазъм за второто бебе, у мъжа си, както и неговата липса, като цяло. Като се има в предвид буйният нрав на херцогинята, тя едва ли ще има скрупули да се разведе, ако нещата продължават в същият, кралски дух! Всъщност, ситуацията между двамата доста напомня тази между родителите на принц Уилямпокойната принцеса Даяна и принц Чарлз. Дано, само развоят на събитията да не е същият!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *