Слави Трифонов го гони финансова криза?! Орязал заплатите

Слави ТрифоновСлави Трифонов е затиснат от сериозна финансова криза. Дългия е орязал голяма част от парите за шоуто си, жалват се хора от екипа. Слави Трифонов изцяло е забранил да се харчат пари за реквизит, декори и техника. Нещо повече, шоуменът е забранил да се плаща за фризьори и гримьори за балерините от „Магаданс“, тъй като ги намирал за излишни, предават от razkritia.com. Вместо това танцьорките са принудени сами да се грижат за визията си.

И това далеч не е всичко. Гости в студиото на Слави Трифонов забелязали, че момичетата от „Магаданс“ по време на всяко шоу се появяват със стари и изтъркани обувки. „Изглежда сякаш всеки миг ще се разпаднат“, свидетелстват зрители. Изглежда, че балерините са започнали да износват старите си тоалети, тъй като Слави Трифонов им е спрял парите за нови. Самият Слави също все по-често се появявал със старите си костюми в ефир.

Специалисти по облеклото дори разкриват, че вратовръзките, които Слави Трифонов носи са излезли от мода още през 2009 година. „Вече са модерни тънките модели вратовръзки, тези дебелите, които Слави Трифонов носи, не могат да бъдат намерени в нито един магазин вече“, издават модни експерти.

Освен това Слави Трифонов е орязал наполовина парите за издръжка на студиото, а също и за транспорта и бюфета за гостите на шоуто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *